Η καλύτερη επιλογή για Γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε την καλύτερη προσφορά που κυκλοφορεί για γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη!Πρόκειται για το γυμναστήριο Gym  Tonic στον Εύοσμο το οποίο σε συνεργασία με το καινούριο και ανερχόμενο site προσφορών elladadeals.gr σας χαρίζει 3μηνη ή 6μηνη ή 12μηνη συνδρομή στις  ανεπανάληπτες τιμές των 45€ ή 72€ ή 105€ αντίστοιχα!

Η συνδρομή αφορά πλήρες και ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει ελεύθερη είσοδο στα βάρη,αερόβια γυμναστική και πολλά ομαδικά προγράμματα αιθουσών για κάθε γούστο όπως Pilates,Yogillates,Latin,Fitball και πολλά ακόμη.

Και όλα αυτά σε ένα υπέροχο περιβάλλον με σύγχρονα όργανα εκγύμνασης και με φιλικούς και πλήρως καταρτισμένους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το κάθε μέλος ξεχωριστά και χτίζουν πάνω.

Το elladadeals σας δίνει το κουπόνι της προσφοράς δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να το αγοράσετε και χωρίς καν να απαιτείται εκτύπωση.Το μόνο που έχετε να κάνετε  είναι κατεβάσετε το κουπόνι της προσφοράς στο λογαριασμό σας και να σημειώσετε τον εκπτωτικό κωδικό που θα βρείτε πάνω.Το επόμενο βήμα είναι να παρουσιαστείτε στο γυμναστήριο μέχρι τις 31/03/2017 που ισχύει η προσφορά και να κάνετε εγγραφή!

 Δείτε λεπτομέρειες της προσφοράς και κατεβάστε το εκπτωτικό κουπόνι εδώ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*