Δύο τύποι κλέβουν μηχανή στη Θεσσαλονίκη όμως τους κατέγραψε ή κάμερα ασφαλείας.Τώρα ο ιδιοκτήτης κάνει έκκληση μήπως κάποιος τους αναγνωρίσει!

Το περιστατικό έγινε την Τετάρτη 30/11/16 στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 13 και ώρα 3:19 πριν τα ξημερώματα.Όπως φαίνεται και στο βίντεο οι κλέφτες φτάνουν στο επίμαχο σημείο με δική τους μηχανή την οποία παρκάρουν πρόχειρα στον παρακείμενο δρόμο.Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει γίνει η δουλειά και οι κλέφτες φεύγουν με 2 μηχανές πλέον!

Τώρα ο ιδιοκτήτης της μηχανής κάνει έκκληση μέσω facebook μήπως αναγνωριστούν οι κλέφτες.Αν και εν είναι εύκολα γιατί δε φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους,κάποια άλλα στοιχεία ίσως μπορούν να βοηθήσουν.Χαρακτηριστικά το ποστ που ανέβασε ο ιδιοκτήτης

«Την Τετάρτη 30/11/2016, ώρα 03:18-03:19 πριν τα ξημερώματα, κλάπηκε από την Μάρκου Μπότσαρη 16, ένα Kawasaki z750 μαύρο. Παρακάτω είναι το video, όσοι μπορεί να αναγνωρίσουν κάτι να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα.Ειδικότερα για το σκούτερ των κλεφτών, είναι το yamaha t-max 530, άσπρου χρώματος.Στις ρυθμίσεις του video επιλέξτε HD για καλύτερη ποιότητα.
Παρακαλώ κάντε share για να αυξήσουμε τις πιθανότητες κάποιος να αναγνωρίσει κάτι.»

 

 

Την Τετάρτη 30/11/2016, ώρα 03:18-03:19 πριν τα ξημερώματα, κλάπηκε από την Μάρκου Μπότσαρη 16, ένα Kawasaki z750 μαύρο. Παρακάτω είναι το video, όσοι μπορεί να αναγνωρίσουν κάτι να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα.Ειδικότερα για το σκούτερ των κλεφτών, είναι το yamaha t-max 530, άσπρου χρώματος.Στις ρυθμίσεις του video επιλέξτε HD για καλύτερη ποιότητα.Παρακαλώ κάντε share για να αυξήσουμε τις πιθανότητες κάποιος να αναγνωρίσει κάτι.

Posted by Christos Spiromitros on Montag, 5. Dezember 2016

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*