Έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη- Αλλαγές στο αρχικό πρόγραμμα

Έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης  Τσίπρας  στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»  της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 5 το απόγευμα μαζί με τη σύντροφο του, Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα  ο πρωθυπουργός θα ακολουθήσει ιδιωτικό πρόγραμμα στην πόλη.
Αύριο, στις 12:00 το μεσημέρι  ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down που βρίσκεται στην οδό Ροδοπόλεως 4 στην Καλαμαρία  , ενώ μία ώρα  αργότερα στις 13:00 θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΕΘ – Helexpo  στον ΄΄Αστερόκοσμο » από κοινού με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη φιλοξενία προσφυγόπουλων, από 12 δομές φιλοξενίας του Νομού Θεσσαλονίκης.
Να σημειωθεί , ότι ο πρωθυπουργός δεν θα πραγματοποιήσει  τελικά επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης ( ΟΛΘ), όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη .

Αύριο το απόγευμα  ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη, ενώ την επόμενη μέρα, την Παρασκευή θα παραστεί στην τελετή του εορτασμού των Θεοφανείων, στις 11:30, στο λιμάνι της πόλης .

Ο κ. Τσίπρας θα επιστρέψει στην Αθήνα  το μεσημέρι του Σαββάτου, αναχωρώντας με πτήση της γραμμής από το αεροδρόμιο » Μακεδονία ».

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*