Χιονόπτωση στην Θεσσαλονίκη -Αλατιέρες στους δρόμους -Που εντοπίζονται τα προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο έως αυτή την ώρα

 

Δεν έχουν εντοπιστεί ιδιαίτερα  προβλήματα με την χιονόπτωση τις τελευταίες ώρες στο Νόμο Θεσσαλονίκης  Περιφερειακά της Θεσσαλονίκης χιόνισε μετά της 9 το βράδυ  σε  Πανόραμα , Ασβεστοχώρι,  Ρετζίκη και Εξοχή, και Ωραιόκαστρο .

Από χθες  το απόγευμα τα συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας   βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Νομού Θεσσαλονίκης.  Στην περιοχή ευθύνης της Περιφέρειας ,έχουν επιστρατευτεί 65 αλατιέρες και εκχιονιστικά οχήματα.

Μετά  τις 9 το βράδυ 30 αλατιέρες βγήκαν στους δρόμους και ξεκίνησαν να ρίχνουν αλάτι σε κεντρικούς οδικούς άξονες περιφερειακά της πόλης. Οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά οχήματα ξεκίνησαν από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης και  έριχναν  αλάτι καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Τα οχήματα της Περιφέρειας για κάθε ενδεχόμενο  και έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις ορεινές περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης. Από το Σοχό μέχρι τα Βασιλικά και την Καρδία οι δρόμοι καθαρίζονται από τα οχήματα της Περιφέρειας.

Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως εθνικό οδικό δίκτυο από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική ,Κιλκίς και Πέλλα,σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά . Στο εθνικό οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης,δεν εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα,όσον αφορά την χιονόπτωση .Με εξαίρεση την εθνική οδό Ευζώνων προς Άγιο Αθανάσιο. Κλειστή  παραμένει μόνο η Εθνική οδός Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου  Εφιστάται όμως  η προσοχή  των οδηγών ,γιατί υπάρχει πάγος στο οδικό δίκτυο

Σύμφωνα  πάντως με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στο Νομό Θεσσαλονίκης έως το απόγευμα της Τετάρτης.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*