Κλειστά σήμερα ΠΑΜΑΚ και ΑΤΕΙ-Θ -Ανοιχτό το ΑΠΘ

Το πολικό ψύχος και το κύμα κακοκαιρίας που επικρατεί σε όλη την χώρα και  και ειδικότερα  στη Βόρεια Ελλάδα, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,(ΠΑΜΑΚ) το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο να παραμείνει κλειστό χθες Δευτέρα.

Καταβλήθηκαν σύντονες και συστηματικές προσπάθειες για την αποκατάσταση του συστήματος, αλλά αυτό επιτεύχθηκε μόνο μερικώς. Για τον λόγο αυτό, το Πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει και αύριο, Τρίτη.  Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου , η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες.

Για την πορεία αποκατάστασης η πανεπιστημιακή κοινότητα του ΠΑΜΑΚ,  θα ενημερώνεται καθημερινά.

Παράλληλα στο  Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό  Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ ), τα περισσότερα Τμήματα έλαβαν απόφαση να παραμείνουν και αύριο κλειστά, ωστόσο οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, θα λειτουργήσουν κανονικά

Αντίθετα το  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) θα λειτουργήσει αύριο κανονικά.Δεν θα λειτουργήσουν  μόνο τα τμήματα της Σχολής Θετικών Επιστημών, λόγω προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης.

Χωρίς θέρμανση πάντως  έμεινε και το πανεπιστημιακό  γυμναστήριο, ενώ στη Φοιτητική Λέσχη λειτουργεί μόνο ένα τμήμα.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*