Χιονίζει και πάλι στην Θεσσαλονίκη

Πυκνή είναι και πάλι η   χιονόπτωση στην Θεσσαλονίκη από τις 09:30 το πρωί  , δυσκολευόντας τις μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της  Θεσσαλονίκης  δεν ξεπερνά τους -2,4 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που βοηθά και πάλι τη χιονόπτωση στους δρόμους, με  αποτέλεσμα το νέο κύμα κακοκαιρίας ,να δημιουργεί προβλήματα ιδιαίτερα στην κίνηση των οχημάτων.

Να σημειωθεί ότι οι κεντρικές αρτηρίες της πόλης,παραμένουν ανοιχτές με τα συνεργεία του Δήμου να παραμένουν σε ετοιμότητα ,ρίχνοντας  όπου χρειάζεται αλάτι.

Η Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία προβλέπει ότι ο νέος  χιονιάς θα έχει σχετικά σύντομο πέρασμα     αφού τα φαινόμενα αναμένεται να ασθενήσουν από τις 17:00  το απόγευμα μετά , με τις πυκνές χιονοπτώσεις να μετατοπίζονται ανατολικότερα, σε περιοχές της  Ανατολικής Μακεδονίας ,σε Θράκη και το Βόρειου Αιγαίου.

Οι αρμόδιες αρχές η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ,οι δήμοι του νομού Θεσσαλονίκης ,και η Πολιτική προστασία του υπουργείου Εσωτερικών  απευθύνουν έκκληση στους πολίτες, να μην μετακινούνται χωρίς σοβαρό λόγο,πάρα μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*