Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης- Που είναι απαραίτητες οι αλυσίδες

Ομαλά  διεξάγεται από το πρωί η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Το αλάτι  που έριξαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου τα συνεργεία, με τα  εκχιονιστικά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κράτησαν τον δρόμο καθαρό.

Πλέον η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν κρίνεται  ως απαραίτητη. Όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της περιφερειακής οδού δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με το   χιόνι, πάντως , τα οχήματα δεν αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες λόγω του παγετού.

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης,εξαιτίας  του χιονιά και του παγετού που έχει πλήξει το νομό.

Ανοιχτή είναι πλέον σύμφωνα με  την αστυνομία  η οδός Κατσιμίδη στην άνοδο της προς περιφερειακή οδό, ωστόσο είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.

Στην Μηχανιώνας, Επανωμής, Πολυγύρου χρειάζονται αλυσίδες.

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από Λαγκαδά προς Σοχό, Ασκό, Πέντε Βρύσες, Βερτίσκο.

Επίσης απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στο δρόμο από Λιβάδι προς Περιστερά.

Στο δρόμο προς Ωραιόκαστρο, Φίλυρο, Πανόραμα Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Εξοχή χρειάζονται αλυσίδες.

Απαραίτητη είναι η χρήση αλυσίδων στο δρόμο από Σουρωτή προς Άγιο Αντώνιο.

Επιπλέον χρειάζονται αλυσίδες στα οχήματα που θα κινηθούν στο οδικό δίκτυο του δήμου Θερμαϊκού, δίκτυο του δήμου Βόλβης και στην επαρχιακή οδό Σταυρού -Ολυμπιάδας.

Στο κέντρο της πόλης καθαρές είναι οι κεντρικές αρτηρίες, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στα στενά, όπου δεν μπόρεσαν να περάσουν μηχανήματα. Η περιφερειακή οδός είναι ανοιχτή, αλλά οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ακόμα με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε Ωραιοκάστρο, Φίλυρο, Πανόραμα – Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι  και  Εξοχή.

Επίσης, είναι αλυσίδες χρειάζονται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου και στο επαρχιακό δίκτυο Μηχανιώνας. Επανομής, Λαγκαδά – Σοχό προς Ασκό, Λαγκαδά – Πέντε Βρύσες προς Βερτίσκο, από Λιβάδι για Περιστερά, από Ζαγκλιβέρι για Πετροκέρασα, από Σουρωτή για Άγιο Αντώνιο

Κλειστός εξακολουθεί να παραμένει από την Δευτέρα το βράδυ ο δρόμος Αγίου Βασιλείου – Χορτιάτη, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού.

Να σημειωθεί  πως απαγορεύεται είσοδος φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην εσωτερική Περιφερειακή, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας από το 12ο χλμ. μέχρι το 96ο χλμ. και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Αθήνας, από τον κόμβο της Λαχαναγοράς μέχρι την Περιφερειακή.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*