Διαψεύδει ο Παπαγεωργόπουλος ότι έκανε σκι στο Καϊματσαλάν τα Θεοφάνεια

Διαψεύδει μέσω ανάρτησης του στο facebook πληροφορία  που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα το              »Βήμα » ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σύμφωνα,με την οποία την  ημέρα των Θεοφανείων,βρέθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλαν, κάνοντας σκι.

Ειδικότερα όπως αναφέρει  η στήλη της εφημερίδας  «Βηματοδότης» «ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλος, καταδικασθείς (σε πρώτο βαθμό) σε ισόβια για υπεξαίρεση, κατάφερε (με νόμο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου) να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του. Τον έβγαλαν δηλαδή καρδιοπαθή και τον αποφυλάκισαν. Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι το τριήμερο των Θεοφανίων ο καρδιοπαθής (με δικαστική βούλα) πρώην δήμαρχος το πέρασε κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν. Σύχναζε, όπως μου είπαν, σε ταβέρνα του χωριού Αγιος Αθανάσιος και πάντοτε «χτυπούσε» ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες».

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος απάντησε μέσω Facebook  στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζοντας ότι :

«Εφημερίδες, sites και τηλεοπτικές εκπομπές γέμισαν με την ψευδή είδηση ότι «ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επί τρεις ημέρες έκανε σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν».
Αν παρουσιαστεί έστω και ένας μάρτυρας για όλα τα παραπάνω τότε υπόσχομαι να πάω να μάθω σκι διότι μέχρι σήμερα δεν έχω ασχοληθεί με το ωραίο αυτό άθλημα» ,καταλήγει στην δήλωση του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*