Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα συνεργεία του Δήμου – Ελάχιστη η κίνηση πεζών και οχημάτων – Κλειστά τα περισσότερα μαγαζιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αγώνα  δρόμου δίνουν τα συνεργεία του Δήμου με τον χρόνο και το χιόνι,για να μείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης

Εκχιονιστικά μηχανήματα του  Δήμου Θεσσαλονίκης φορτηγάκια και πεζές ομάδες υπαλλήλων της υπηρεσίας καθαριότητας ρίχνουν συνεχώς αλάτι σε δρόμους και πεζοδρόμια.

Η εικόνα του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι μια εικόνα σχεδόν έρημης πόλης,με ελάχιστη κίνηση πεζών και οχημάτων στους δρόμους,και τα μαγαζιά του κέντρου της πόλης να είναι κλειστά έρημης πόλης,με ελάχιστη κίνηση πεζών και οχημάτων στους δρόμους,και τα μαγαζιά του κέντρου της πόλης να είναι κλειστά.

Στους δρόμους της πόλης , ελάχιστα είναι τα οχήματα που κυκλοφορούν καθώς πολλοί εργαζόμενοι δεν πήγαν στις δουλειές τους,φοβούμενοι πιθανή νέα σφοδρή χιονόπτωση ,και εγκλωβισμό τους σε περίπτωση αποκλεισμών δρόμων,αν και ιδιαίτερα οι κεντρικοί της Θεσσαλονίκης είχαν καθαριστεί χθές το βράδυ από τις αλατιέρες του Δήμου.

Παγίδες πάντως  για τους λίγους πολίτες της Θεσσαλονίκης ,πάντως αποτελούν τα πεζοδρομίου εξαιτίας του πάγου και του χιονιού.

 

Ο Δήμαρχος  Γιάννης Μπουτάρης σε δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα στην ΕΡΤ3,κάλεσε τους δημότες να μην μετακινούνται χωρίς σοβαρό λόγο στην πόλη,και να χρησιμοποιούν » ειδικά παπούτσια » για την μετακίνηση τους ,όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*