Συλλήψεις (24) ατόμων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., για διάφορα αδικήματα

Συλλήψεις (24) ατόμων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., για διάφορα αδικήματα

 

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν συνολικά (24) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • (9) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ αυτών και 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη βραδινές ώρες της 07-04-2017, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, διότι στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (42) γραμμαρίων.

  • (8) άτομα για κλοπές.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 22χρονου αλλοδαπού, πρώτες πρωινές ώρες χθες (08-04-2017), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, ο οποίος μαζί με τρεις συνεργούς του που αναζητούνται, εισήλθαν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νικόπολης, απ’ όπου αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

  • (1) άτομο για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

  • (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

  • (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.