Έντονες αντιδράσεις για τα τραπεζοκαθίσματα στην Νέα Παραλία

Ο ένας από τους αρχιτέκτονες του έργου και πρόεδρος του συλλόγου φίλων Νέας Παραλίας Πρόδρομος Νικηφορίίδης μιλάει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πρόθεση της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων

Την έντονη αντίδραση συλλόγων και κατοίκων της νέας Παραλίας ,προκαλεί η διαφαινόμενη πρόθεση του δήμαρχου Γιάννη Μπουτάρη για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης ,αντίδραση που εκφράστηκε κατά την χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο τμήμα που βρίσκεται , στο πάρκο του απογευματινού ηλίου.

Στιγμιότυπο από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των τραπεζοκαθισμάτων.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης Μελέτης Κεχαϊδης,ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων Νέας Παραλίας,ένας από τους αρχιτέκτονες του έργου Πρόδρομος Νικηφορίδης ,μέλη συλλόγων φίλων της Νέας Παραλίας , αλλά και απλοί πολίτες εξέφρασαν την  διαφωνία τους,με την πρόθεση της διοίκησης του δήμου, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων με εκχώρηση περιπτέρων  της παραλίας σε επιχειρηματίες εστίασης.

Από την πλευρά της διοίκησης του δήμου,ο αντιδήμαρχος  Διοικητικής Μεταρρύθμισης και κοινωνίας των πολιτών Νίκος Φωτίου,και η αντιδήμαρχος Οικονομικών Άννα Αγγελίδου, μίλησαν για συζήτηση στην δημοτική ομάδα της » Πρωτοβουλίας » , σχετικά με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας παρέστησαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας, ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Ανδρέας Κουράκης ,ενώ χαιρετισμο απήθυναν οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Ελεάνα Ιωαννίδου και Γιώργος Ρακάς.

Στην Thessaloniki mas. gr, μίλησαν για την χθεσινή  εκδήλωση διαμαρτυρίας  ο συντονιστής της πρωτοβουλίας Μελέτης Κεχαϊδης  ,και ένας από τους δυο αρχιτέκτονες του έργου ανάπλασης της Νέας Παραλίας  ,πρόεδρος του συλλόγου »φίλων Νέας Παραλίας »΄ Πρόδρομος Νικηφορίδης .

Θανάσης  Μανουσάκης