Πανικός στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης με τα 850 ευρώ Δώρο για Ψώνια ΣουπερΜάρκετ!Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος;

Ευχάριστη έκπληξη με έναν απίστευτο διαγωνισμό που έρχεται μέσα στο κατακαλόκαιρο και δίνει κουπόνι αξίας 850€ παρακαλώ για Ψώνια σε γνωστά ΣουπερΜάρκετς της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Πως παίρνεις μέρος στον διαγωνισμό;

Ο διαγωνισμός είναι ελεύθερος ,δε χρειάζεται να πληροίς εισοδηματικά κριτήρια για να λάβεις μέρος.Στόχος του διαγωνισμού είναι να διερευνηθούν οι καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων της Καλαμαριάς,για αυτό συστήνεται να λάβουν μέρος μόνο όσοι πηγαίνουν στο σουπερμάρκετ έστω μια ,δυο φορές το μήνα,ώστε το δείγμα να θεωρείται αξιόλογο!.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται online,μέσα σε 2 λεπτάκια,απαντώντας μερικές ερωτήσεις,τύπου πόσο συχνά πηγαίνετε στο σουπερμάρκετ,ποια μάρκα γαλακτοκομικών προϊόντων προτιμάτε,ποιο είναι το αγαπημένο σας σουπερμάρκετ,ποιες σοκολάτες προτιμάς και άλλα τέτοια.Η συμμετοχή είναι γρήγορη και διασκεδαστική,ενώ θυμίζει τα ερωτηματολόγια που μας δίνουν κάποιες φορές να συμπληρώσουμε,μέσα στα σουπερμάρκετ.

Τα δεδομένα αυτά είναι πολύ σημαντικά για την εταιρεία που θα τα διαχειριστεί ώστε να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα!Η ανταμοιβή για την συμμετοχή σας είναι το απίστευτο δώρο 850€ για ψώνια σε γνωστά ΣουπερΜάρκετ της Καλαμαριάς

Ουσιαστικά πρόκειται για τα ψώνια μιας ολόκληρης οικογένειας αρκετών μηνών!

Αυτή τη στιγμή ο διαγωνισμός είναι ενεργός,για αυτό σε καλούμε να λάβεις μέρος τώρα πριν λήξει!
Αν το αφήσεις για άλλη μέρα ίσως να έχει λήξει!

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό/έρευνα καταναλωτών και κέρδισε 850€ ψώνια σε γνωστά ΣουπερΜάρκετ της Καλαμαριάς πατώντας εδώ